Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Διήμερο εκδηλώσεων για την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου

Το Ελληνικό Κέντρο της Διεθνούς Ένωσης Κουκλοθεάτρου UNIMA και η «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ» του Δήμου Αθηναίων συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά την Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Μαρτίου 2013, από τις 11 το πρωί, στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι.
Πρόκειται για τη Μεγάλη Γιορτή, που οι κουκλοπαίκτες προσφέρουν από καρδιάς στις κούκλες και τους φίλους τους. Πάνω από 1000 λεπτά κουκλοθεάτρου για μικρούς και μεγάλους!!!
Το πρόγραμμα φέτος περιλαμβάνει: παραστάσεις μεγάλης διάρκειας σε δύο θεατρικές σκηνές, υπαίθριες παραστάσεις δρόμου, εργαστήρια για παιδιά (κατασκευή και εμψύχωση κούκλας) καθώς και υπαίθρια παιχνίδια, εργαστήριο κατασκευής και εμψύχωσης μεγάλης κούκλας για ενήλικες, εικαστικές παρεμβάσεις και δρώμενα, εκθέσεις, προβολές και μουσικές συναυλίες.
Για 2 ημέρες η «Τεχνόπολις» θα γεμίσει με κούκλες!!!

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη!

Επικοινωνία - πληροφορίες:
www.unimahellas.org