Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Ημερίδα με θέμα "Ταξίδι στο παρελθόν: Οδηγοί μας μνημεία και μουσεία, δημιουργικότητα, τέχνη και...φαντασία"

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Μαρτίου 2013 στο 11ο Δ.Σ. Χαϊδαρίου η ημερίδα που διοργανώθηκε  από το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας. Στην ημερίδα με θέμα "Ταξίδι στο παρελθόν: Οδηγοί μας μνημεία και μουσεία, δημιουργικότητα, τέχνη και...φαντασία" συμμετείχαν 80 περίπου εκπαιδευτικοί και 11 εισηγητές. Ευχαριστούμε θερμά τους εισηγητές για τις πολύ ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και για τα βιωματικά εργαστήρια, αλλά και τους εκπαιδευτικούς για την ενεργό συμμετοχή και τη θετική διάθεση που επέδειξαν. Τα ενθαρρυντικά σχόλια που λάβαμε μας δίνουν μεγάλη χαρά και δύναμη για να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε τις επόμενες συναντήσεις μας...Δείτε εδώ στιγμιότυπα από την ημερίδα και ένα απόσπασμα από την καταπληκτική παρουσίαση του Λύραυλου.