Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΛΕΥΚΟ-ΜΑΥΡΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ: ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΑΝΩ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΥΡΑΡΙΝΗ" (21/4/2013)


Το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, σε συνεργασία με τα Γραφεία  Πολιτιστικών Θεμάτων Π.Ε. Πειραιά, Ανατολικής Αττικής, Α΄, Β΄, Δ΄ Αθήνας και Δυτικής Αττικής, την Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων και την Πινακοθήκη Βογιατζόγλου, καλεί τους εκπαιδευτικούς σε ημερίδα με αφορμή την έκθεση ζωγραφικής «Τα Άνω» του Αλέκου Κυραρίνη.
Η ημερίδα έχει βιωματικό χαρακτήρα και σκοπός της είναι ν’ ανακριθούν τα χρώματα, να προκληθούν τα υλικά, να χαραχθούν γραμμές και βήματα. Η παρουσίαση της έκθεσης θα γίνει από τον ίδιο το ζωγράφο, Αλέκο Κυραρίνη και τα βιωματικά εργαστήρια από τους Υπεύθυνους Πολιτιστικών.