Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΟΠΕΡΑ ΔΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ"

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», στο οποίο, μεταξύ άλλων εντάσσονται και οι πράξεις «Η Όπερα Διαδραστικά στα Δημοτικά Σχολεία», διοργανώνει Ημερίδα, την Τρίτη 11 Ιουνίου 2013, στο Θέατρο «Ολύμπια», Ακαδημίας 59, Αθήνα. Στην Ημερίδα θα παρουσιαστούν ο εκπαιδευτικός χαρακτήρας της όπερας, το θέμα της διάδρασης των παιδιών στις παραστατικές τέχνες, καθώς και η έως τώρα επίτευξη των εκπαιδευτικών στόχων του προγράμματος. Οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή μέχρι τις 24-5-2013 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις ( emails ) : vbarouma@nationalopera.gr και chrysa@nationalopera.gr.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ημερίδα και τις δηλώσεις συμμετοχής στο σχετικό έγγραφο του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α