Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ UNESCO ΣΕΡΡΩΝ ΣΕ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΜΑΣ

Το 11ο Δ.Σ. Χαϊδαρίου και το 25ο Δ.Σ. Ιλίου τίμησαν τη Δ/νσή μας, κερδίζοντας το 1ο και 3ο Βραβείο αντίστοιχα στο Διαγωνισμό  που προκήρυξε ο Όμιλος Σερρών για την UNESCO, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του  Διεθνούς Έτους Συνεργασίας για το νερό 2013 και αφορούσε τη δημιουργία ιστοσελίδας με θέμα το νερό και την ανάγκη προστασίας του. Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού.
Συγχαρητήρια στους μαθητές του τμήματος Δ1 του 11ου Δ.Σ. Χαϊδαρίου και στη δασκάλα τους Ξένια Τσιαμή και στους μαθητές των Δ΄ και ΣΤ΄ τάξεων του 25ου Δ.Σ. Ιλίου και τη δασκάλα Τριανταφυλλοπούλου Ρουμπίνη για τα ιστολόγιά τους, που περιλαμβάνουν άρτιο και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, ικανό να παρακινήσει τους μαθητές, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές της προστασίας του νερού.
Δείτε τα βραβευμένα ιστολόγια:
Δ1 -11ο Δ.Σ. Χαϊδαρίου
Δ΄ και ΣΤ΄-25ο Δ.Σ. Ιλίου