Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ "ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ"

Το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί στο Παλιό Ελαιουργείο Ελευσίνας διημερίδα με θέμα "Το Θέατρο ξαναπηγαίνει στο σχολείο". Η διημερίδα συνδιοργανώνεται από το Φεστιβάλ Αισχυλίων και το Ελληνικό Κέντρο Θεάτρου για παιδιά και νέους (Ελληνική ASSITEJ). Κατά τη διάρκεια της διημερίδας θα πραγματοποιηθούν ομιλίες, σεμινάρια και εργαστήρια για εκπαιδευτικούς, καθώς και θεατρικά εργαστήρια για παιδιά. Η συμμετοχή στη διημερίδα είναι δωρεάν. Είναι ωστόσο απαραίτητη η κράτηση θέσεων για τα σεμινάρια και τα εργαστήρια.
Για πληροφορίες και κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Φεστιβάλ Αισχυλείων (τηλέφωνο: 210-5565613-607, 210-5537100, fax: 210-5565617 e-mail: info@aisxylia.gr)
Αναλυτικά το πρόγραμμα της Διημερίδας βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ Αισχυλείων.