Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΗ-ΤΡΙΤΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΑΝΙΚΗΣ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ -CAMERA ZIZANIO

Από 30 Νοεμβρίου ως 7 Δεκεμβρίου 2013 θα διεξαχθεί στον Πύργο και άλλες πόλεις της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το 16ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους και η 13η Ευρωπαϊκή Συνάντηση Νεανικής Οπτικοακουστικής Δημιουργίας – CAMERA ZIZANIO.
Όσα σχολεία ή μεμονωμένοι νέοι δημιουργοί επιθυμούν να συμμετάσχουν με ταινία τους στην CAMERA ZIZANIO, μπορούν να ενημερωθούν για τους κανονισμούς που διέπουν το διαγωνισμό στην ιστοσελίδα http://camerazizanio.net και να υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής. Αιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές ως τις 10 Οκτωβρίου 2013
Όσα σχολεία θέλουν να πραγματοποιήσουν, με την ευκαιρία του Φεστιβάλ, εκπαιδευτική εκδρομή στην Ολυμπία, μπορούν να πάρουν πληροφορίες από τους διοργανωτές του Φεστιβάλ, στα τηλ. 210/8664470-Φαξ. 210/8662344-e-mail: neanikoplano@gmail.com.
Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης ΣΕΠΕΔ του ΥΠΑΙΘ.