Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ: "Χαμένοι στο αρχείο: ανακαλύπτοντας αρχεία και πηγές μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα" (14/11/2013)

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας σε συνεργασία με το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Χαμένοι στο αρχείο: ανακαλύπτοντας αρχεία και πηγές μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14/11/2013, 16:00-19:00 στο κτήριο του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τράπεζας (Μέγαρο Διομήδη, 3ης Σεπτεμβρίου 146, Αθήνα) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.
Διαβάστε το σχετικό έγγραφο.