Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΜΟΥΣΕΙΟΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ" (ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013)

Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών Πολιτιστικών Θεμάτων σε συνεργασία με το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ προσκαλούν τους εκπαιδευτικούς σε ημερίδα με θέμα: "Μουσειοπειραματισμοί στο χρόνο". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013 στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών ΟΤΕ, Πρωτέως 25, Νέα Κηφισιά. Σκοπός της συνάντησης είναι η παρουσίαση της θεματολογίας των Πολιτιστικών Προγραμμάτων, καθώς και η γνωριμία με τις δράσεις-εκπαιδευτικά προγράμματα του Μουσείου Τηλεπικοινωνιών. Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί από όλες τις Διευθύνσεις Π.Ε. της Ατιικής. Δηλώσεις συμμετοχής στα e-mail: peepothe@gmail.com και gthanop88@yahoo.gr. ως την Παρασκευή 18/10/2013.