Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ»"

Το Γραφείο Πολιτιστικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας, σε συνεργασία με το Μουσείο Ηρακλειδών, διοργανώνει ημερίδα με θέμα: "Από την αισθητική της Τέχνης στη λογική των Μαθηματικών. Προτάσεις διαθεματικών διδακτικών προσεγγίσεων διαμορφωμένων στο αλληλεπιδραστικό περιβάλλον του εκπαιδευτικού προγράμματος «Τέχνη και Μαθηματικά»". Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Μουσείο Ηρακλειδών το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013.
Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο της Δ/νσης, για να ενημερωθείτε για το σκοπό, το περιεχόμενο και το Πρόγραμμα της ημερίδας.
Για να υποβάλετε ηλεκτρονικά αίτηση συμμετοχής πατήστε εδώ