Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

Τα Εκπαιδευτήρια «Νέα Γενιά Ζηρίδη», σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής, προκηρύσσουν μαθητικό διαγωνισμό συγγραφής παραμυθιού με τίτλο:«Οι μαθητές μας ταξιδεύουν με τα παραμύθια τους». Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές Ε’ και ΣΤ’ δημοτικού και Α’ Γυμνασίου των ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Στον διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι μαθητές επιθυμούν από ένα ή περισσότερα τμήματα ενός σχολείου πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υποβάλλοντας ο καθένας χωριστά το δικό του έργο (ατομικές συμμετοχές). Απαραίτητη προϋπόθεση, να έχει αναλάβει την παιδαγωγική καθοδήγηση των μαθητών ένας ή περισσότεροι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας. 
Περισσότερες πληροφορίες εδώ