Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 59ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ

Η Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά προκηρύσσει  τον 59ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό της για τη συγγραφή παιδικών βιβλίων. Ο Διαγωνισμός αφορά, μεταξύ άλλων, την απονομή βραβείου, που αντιστοιχεί σε βιβλία αξίας 300 ευρώ, σε μαθητικό έντυπο, περιοδικό ή εφημερίδα, που εμφανίζει περιοδικότητα στη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Οι συμμετοχές στο Διαγωνισμό θα πρέπει να υποβληθούν από την 1η Σεπτεμβρίου ως την 1η Οκτωβρίου 2014 στην Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του διαγωνσιμού, διαβάστε το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Σ.Ε.Π.Ε.Δ. του Υ.ΠΑΙ.Θ, ή ανατρέξτε στο ιστολόγιο της Γυναικείας Λογοτεχνικής Συντροφιάς.