Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΑΙΧΜΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ»

      Η Σύγχρονη Σχολή Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου πραγματοποιεί, για 5η συνεχή χρονιά, την διημερίδα με θέμα: «Τεχνολογίες αιχμής στην εκπαιδευτική πράξη» υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η διημερίδα θα λάβει χώρα στις 15 & 16 Μαρτίου 2014, στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων στο Περιστέρι (Ελευθερίου Βενιζέλου 112-114) και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . 
Στόχος της διημερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών για τις δυνατότητες που τους παρέχουν τα σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία ώστε να ενσωματώσουν δημιουργικά τις νέες τεχνολογίες στη διδακτική τους καθημερινότητα. Κατά τη διάρκεια του διημέρου θα πραγματοποιηθούν 80 παρουσιάσεις και εργαστήρια σε διαδραστικούς πίνακες και 5 κεντρικές ομιλίες. 
Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην διημερίδα είναι δωρεάν.
      Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το έντυπο δήλωσης συμμετοχής έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα www.avgouleaschool.gr Τηλέφωνο επικοινωνίας: 211 500 2300.

       Δείτε εδώ το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Σ.Ε.Π.Ε.Δ. του Υ.ΠΑΙ.Θ