Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Νύχτα Μουσείων στο Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας

Το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας (Μέγαρο Διομήδη, 3ης Σεπτεμβρίου 146, Αθήνα) και το Θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ Στροφή, σε συνεργασία με εικαστικούς και μουσικούς καλλιτέχνες και το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού, διοργανώνουν εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων 2014 «Οι συλλογές των μουσείων μας ενώνουν».
Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν το βράδυ του Σαββάτου 10 Μαΐου, από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα και θα περιλαμβάνουν εικαστικές εγκαταστάσεις, έκθεση πρωτότυπου υλικού αντλημένου από το Ιστορικό Αρχείο, εκθέσεις κούκλας και εικαστικών αντικειμένων, ξεναγήσεις, προβολή βίντεο και καλλιτεχνικές δράσεις.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.8807.799


ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ