Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΙΔΙΚΟΥ & ΕΦΗΒΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (3-5 Οκτωβρίου 2014)

Το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού διοργανώνει στους χώρους του, κατά τη διάρκεια του τριημέρου 3-5 Οκτωβρίου 2014, Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Παιδικού & Εφηβικού Βιβλίου με θέμα «Του κόσμου τα βιβλία… του κόσμου τα παραμύθια…». Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα δοθεί η ευκαιρία σε παιδιά και εφήβους να έλθουν σε επαφή με τον κόσμο του βιβλίου και να συμμετάσχουν σε θεατρικά και μουσικά δρώμενα, συζητήσεις, εργαστήρια. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων θα διαμορφωθεί με τη συνεργασία των εκδοτών, των σωματείων παιδικού και εφηβικού βιβλίου και άλλων σχετικών φορέων. Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν κυρίως στους εξωτερικούς χώρους του Ιδρύματος, που στεγάζεται στην καρδιά του Παλαιού Ψυχικού, στην Έπαυλη Μποδοσάκη.
Αρμόδιος επικοινωνίας είναι η συντονίστρια του Φεστιβάλ κα Εύη Γεροκώστα (τηλ.: 210-6776540-εσωτ. 212), e-mail: egerokosta@hfc.gr. Αιτήσεις για οργανωμένες επισκέψεις μαθητών μπορούν να υποβληθούν έως τις 22 Σεπτεμβρίου 2014.


Δείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Φεστιβάλ.