Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

5ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Σας ενημερώνουμε ότι  η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΑΙ.Θ. διοργανώνει τον 5ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους, ο οποίος απευθύνεται σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της  χώρας μας. Ο διαγωνισμός  τελεί υπό την αιγίδα του Υ.ΠΑΙ.Θ.  και  προωθεί τις προτεραιότητες και τους άξονες του «Κοινωνικού Σχολείου» και συγκεκριμένα τους άξονες:  Άθληση – Δια Βίου Άσκηση, Διατροφή, Ολυμπισμός, Διαδίκτυο, Αισθητική, Ρατσισμός, Χουλιγκανισμός, Ναρκωτικά, Κάπνισμα & Αλκοόλ και Πρόληψη ατυχημάτων.   Συνδιοργανωτές  του  5ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους είναι το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας και η ΝΕΡΙΤ (Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία Ίντερνετ Τηλεόραση), η οποία είναι και χορηγός επικοινωνίας. 

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο της Διεύθυνσης Σ.Ε.Π.Ε.Δ. του Υ.ΠΑΙ.Θ.  

Δείτε ΕΔΩ λεπτομερείς πληροφορίες για τον διαγωνισμό και οδηγίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής.