Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Οι Υπεύθυνες Πολιτιστικών Θεμάτων των Διευθύνσεων Π. Ε. Γ΄, Α΄, Β΄ και Δ΄ Αθήνας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Γκαίτε διοργανώνουν Κινηματογραφική Εβδομάδα στην αίθουσα προβολών του Ινστιτούτου Γκαίτε (Ομήρου 14-16, Αθήνα) στις 3, 4, 6 & 7 Νοεμβρίου 2014 και ώρες 10.00 ως 11.30 π.μ. για σχολικές τάξεις Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού. Οι μαθητές θα παρακολουθήσουν δωρεάν 10 μαθητικές ταινίες μικρού μήκους που έχουν βραβευτεί στους Πανελλήνιους Μαθητικούς Διαγωνισμούς Ταινιών Μικρού Μήκους «Ένας πλανήτης….μια ευκαιρία». Οι εκπαιδευτικοί που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τους μαθητές τους στην Κινηματογραφική Εβδομάδα παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα στο σύνδεσμο http://goo.gl/forms/K3z49dQoHN ως την Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014. 

Περισσότερες πληροφορίες στο σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας.