Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: "Προστασία Πνευματικής Ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων: Σχεδιασμός και ανάπτυξη εκπαιδευτικού προγράμματος για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση"

Σας ενημερώνουμε ότι το προγραμματισμένο σεμινάριο με θέμα: «Προστασία πνευματικής ιδιοκτησίας και συγγενικών δικαιωμάτων: Σχεδιασμός και ανάπτυξη εκπαιδευτικού προγράμματος  για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση», που συνδιοργανώνουν οι Διευθύνσεις Π.Ε.  Γ΄, Α΄, Β΄ και Δ΄ Αθήνας, διαμέσου των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων και ο Οργανισμός Πνευματικής Ιδιοκτησίας, θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Νέου Μουσείου Ακρόπολης, σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 και ώρες 17:00-21:00.
Δείτε ΕΔΩ το σχετκό έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας και τα ονόματα των συμμετεχόντων από τη Δ/νση Π.Ε. Γ΄ Αθήνας .