Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ"

       Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Εθελοντισμού & Πολιτισμού Χωρίς Σύνορα-2014»,  θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για τους εκπαιδευτικούς της Αττικής με θέμα: «Το Μουσείο Παιδείας ταξιδεύει στην Ελλάδα και τον κόσμο». Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο Hilton-Athens από 10.00 έως 22.00 (Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/festvol.cult.gr και  www.cosmosofculture.org). 
      Η ημερίδα με θέμα: «Το Μουσείο Παιδείας ταξιδεύει στην Ελλάδα και τον κόσμο» συνδιοργανώνεται από τις Διευθύνσεις Π.Ε. και Δ.Ε. Αττικής, δια των Υπευθύνων Πολιτιστικών Θεμάτων και το Μουσείο της Παιδείας του Τμήματος Φ.Π.Ψ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών και θα πραγματοποιηθεί από 11:30 έως 14:00  στην αίθουσα «Σαντορίνη 4-5-6», του  ξενοδοχείου Hilton  (Βασ. Σοφίας 46).

      Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα στο σχετικό έγγραφο της Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας

      ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ