Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Κύπρος: 1974-2015. Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ...»


      Η  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα - Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδας (σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου) συνδιοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα / Διαγωνισμό με θέμα: «Κύπρος: 1974-2015 Δεν ξεχνώ, διεκδικώ, δημιουργώ...». 
Το πρόγραμμα - διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές δημόσιων και ιδιωτικών δημοτικών σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας, και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Νίκου Αναστασιάδη. Ξεκινάει στις 21 Σεπτεμβρίου 2015 και λήγει στις 18 Ιανουαρίου 2016.
 Τα σχολεία που θέλουν να λάβουν μέρος θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής με ένα απλό email στο serreschools@gmail.com ως τις 30 Οκτωβρίου 2015. 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στον κ. Πούλιο Ιωάννη, Εκπαιδευτικό και Υπεύθυνο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών, ο οποίος είναι σχεδιαστής του προγράμματος-διαγωνισμού  στο τηλέφωνο: 23210-47515 και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: serreschools@gmail.com .
Δείτε ΕΔΩ το σχετικό έγγραφο του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ. 
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικές οδηγίες που αφορούν στο εν λόγω εκπαιδευτικό πρόγραμμα - διαγωνισμό.