Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

2ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΑΘΗΤΙΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, η Δ/νση Π.Ε. Σερρών, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους της Δράμας, η Ε.Ρ.Τ. Α.Ε. και η Πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα προσκαλεί τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων (τάξεις Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄), Γυμνασίων και Λυκείων της Ελλάδας, της Κύπρου και της Ομογένειας να συμμετάσχουν στον 2ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό Ταινιών Μικρού Μήκους 2015-2016 "Ένας πλανήτης μια ευκαιρία".   
Τα σχολεία που ενδιαφέρονται να συμετάσχουν θα πρέπει να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής με ένα mail στο mtainies@gmail.com ως τις 30 Οκτωβρίου 2015.    

ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΔΩ