Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

«3ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και μαθητικός διαγωνισμός ραδιοφωνικού ηχητικού μηνύματος και τραγουδιού «Κάντο ν’ ακουστεί».

Σας ενημερώνουμε ότι το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, η Επιστημονική Εταιρία European School Radio, Το Πρώτο Μαθητικό Ραδιόφωνο και ο Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Αθηναίων–Τεχνόπολις ΑΕ συνδιοργανώνουν το 3ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου και τον μαθητικό διαγωνισμό ραδιοφωνικού ηχητικού μηνύματος και τραγουδιού «Κάντο ν’ ακουστεί». Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.
Το φεστιβάλ και ο διαγωνισμός απευθύνονται σε μαθητές/μαθήτριες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η υποβολή των συμμετοχών θα πραγματοποιηθεί από 1 Μαρτίου μέχρι 20 Μαρτίου 2016. Η βράβευση των νικητών θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που θα πραγματοποιηθεί στις 18 Απριλίου 2016 στο χώρο Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.
 ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΕΙΤΕ