Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Δ.Π.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης και οι Υπεύθυνες Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων, κατανοώντας τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στις οποίες έχουν περιέλθει οι πρόσφυγες και τις καθημερινές ανάγκες που πρέπει να καλύψουν για την επιβίωσή τους, απευθύνουν έκκληση στη σχολική κοινότητα της Διεύθυνσής μας και την τοπική κοινωνία, μέσω των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, να συμβάλουν έμπρακτα στην υποστήριξη και ανακούφιση των συνανθρώπων μας δείχνοντας αλληλεγγύη, ανθρωπιά και διάθεση προσφοράς. Στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης, οι σχολικές μονάδες της Διεύθυνσής μας καλούνται να συμβάλουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο συγκέντρωσης των ειδών στο σχετικό ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Δ.Π.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ.