Our dancing children-Naomi Gerrard

«Η τέχνη είναι ένας δρόμος προς την ελευθερία, τη διαδικασία απελευθέρωσης του ανθρώπινου πνεύματος, γεγονός που είναι ο πραγματικός και ο υπέρτατος στόχος κάθε διαπαιδαγώγησης» Ε. Cassirer
Καλωσορίσατε στο ιστολόγιο των Σχολικών Δραστηριοτήτων Πολιτισμού της Διεύθυνσης Π.Ε. Γ΄Αθήνας.Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για συνέδρια/σεμινάρια/εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό και χρήσιμες συνδέσεις.

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-2017

Για την έγκαιρη ολοκλήρωση της διαδικασίας απολογισμού των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων για το σχολικό έτος 2016-2017 και την έκδοση των σχετικών βεβαιώσεων παρακαλούνται: 

α. Οι εκπαιδευτικοί που υλοποίησαν Προγράμματα να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική φόρμα απολογισμού των Προγραμμάτων.

β. Οι Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων να συμπληρώσουν και να υποβάλουν το ενημερωτικό έντυπο επιβεβαίωσης Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

ως τις 6/6/2017. 

Εφόσον οι εκπαιδευτικοί επιθυμούν να κρατήσουν αντίγραφο της φόρμας απολογισμού θα πρέπει να φροντίσουν για την αποθήκευση της φόρμας πριν την υποβολή της.


Παρακαλείσθε να διαβάσετε προσεκτικά το ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Π.Ε. Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ